ongelmapuu kaatuu vaivatta

Metsuripalvelut kotitalouksille

Metsäpron koulutetut metsurit tarjoavat puustonhoitopalveluita myös kotitalouksille, yrityksille ja yhteisöille. Nykyaikaisilla välineillä ongelmapuiden kaataminen on helppoa ja turvallista. Muistathan, että ongelmapuiden kaadosta on mahdollista saada kotitalousvähennys. Mikäli kaadettavat puut on merkitty selvästi, metsurimme voivat suorittaa kaadot teidän ja perheenne poissa ollessa.

Hinnat sisältävät koulutetun metsurin nykyaikaiset kaatovälineet ja 500 000€ vastuuvakuutuksen. Mikäli kaatokohde sijaitsee yli 25km säteellä Lapuasta, hintoihin lisätään kilometrikorvaus.

Maisemointi


Maisemointi on halutun maa-alueen puuston ja muun kasvuston harventamista ja muokkaamista yleensä visuaalisesti miellyttävämpään muotoon. Maisemointia voivat olla yksittäisten puiden kaadot, näkymää häiritsevien risukkojen ja metsien kaadot sekä muut kasvustonhoitotoimenpiteet.

MetsäPron maisemointipalvelu on täyden palvelun kokonaisuus, jossa suunnittelemme yhdessä haluamasi toimenpiteet ja toteutamme ne. Pyydä tarjousta maisemoinnin suunnittelusta täällä.

Hinnasto

Puun kaadon hinta riippuu aina puun kasvupaikasta ja koosta. Puun karsinta ja katkonta erillisen tuntiveloituksen mukaisesti.

Metsurikaadot ja tunkkipuut 80€ (seuraavat puut á 40€).

Sopii puille, joiden välittömässä läheisyydessä ei ole rakennuksia tai istutuksia. Puun kaatumista suunnataan tarvittaessa siihen tarkoitetulla tunkilla

Suunnattu kaato taljalla 120€

Mikäli puun kaatoetäisyydellä on rakennuksia, istutuksia tai muita kohteita, puu kaadetaan suunnattuna kaatona. Suuntauksen avulla puulle voidaan määrittää kaatumissuunta, johon puu voi kaatua vapaasti.

Kiipeilykaato alk. 230€

Ongelmapuut, jotka sijaitsevat tiiviisti rakennetulla alueella tai hankalassa maastossa kaadetaan kiipelykaadon avulla. Metsuri kiipeää puuhun ja tarvittaessa laskee köyden avulla puun pala kerrallaan maahan.

Hinnat sisältävät koulutetun metsurin nykyaikaisilla kaatovälineillä suorittaman puunkadoon ja 500 000€ vastuuvakuutuksen. Mikäli kaatokohde sijaitsee yli 25km säteellä Lapuasta, hintoihin lisätään kilometrikorvaus.

Olemme mukana metsään.fi -palvelussa
PEFC sertifikaati. PEFC edistää ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää metsätaloutta kaikkialla maailmassa
Design By